HTML

Sugópart

Friss topikok

  • lomposfarkas: A NER-tagadóknak ilyenekkel fogják majd kitapétázni a szobáját :) kepfeltoltes.hu/141010/IMG_16882... (2014.10.10. 23:22) A bajai kampány legjei
  • Katalin Bajáról: Megérdemlik azok az Édesanyák a megbecsülést akik vállalják, és veszik a fáradtságot,hogy egy éven... (2014.09.08. 18:51) A bajai alpolgármester és a női mellek
  • lomposfarkas: Helló! A kongó Sugó Hotel és a szétrohadt kemping újkori történetét meg tudnád írni? Vagy csak pus... (2014.09.03. 14:17) Mit látunk az új kilátóból?

Címkék

2014 (6) 4. forduló (1) alapítvány (1) Bács-Kiskun (1) Bácskai Napló (1) Bács - Kiskun (2) Baggio (1) Baja (9) Baja.hu (1) bajai (1) bajai kampány (1) Bajai Televízió (1) Baja Marketing Kft. (1) Bálint Zoltán (1) Bánki (1) biciklizés (1) BKMLSZ (2) BLSE (1) boksz (1) borünnep (1) búcsú (1) Critical Mass (1) Csanád (1) Csátalja (2) csatornázás (1) Csicsergő (1) Duna (1) Érsekcsanád (1) Evanics Zoltán (1) Felsővárosi (1) Fercsák Róbert (1) Ferencváros (1) Ferencvárosi TC (1) foci (5) Focina szilvia (1) FTC (1) Fuss az ovidért (1) futás (1) gála (1) Gálos Tamás (1) Gálos Viktor (1) gól (1) gyerekek (1) Híd SC (2) I.osztály (1) Isztambul (1) jótékonyság (1) jövőd a tét (1) Kalocsa (1) Kalocsai FC (1) Keller József (1) kiállítás (1) labdarúgás (5) Lencsés Péter (1) Magyar kupa (1) Márton Zsolt (1) megyei (1) megyei foci (1) Megyei I.osztály (1) megye 1 (1) Mélykút (1) mérkőzés (1) mocsári (1) Mogyi (1) Nádudvar (1) Nagybaracska (1) Nemesnádudvar (1) ökölvívás (1) Ökölvívó (1) óvoda (1) pályaválasztási (1) Petőfi (1) Petőfi-sziget (1) Posta Sándor (1) SE (1) Simon István (1) Soltacél (1) Soltvadkert (1) Soltvadkerti TE (1) Soroksár (1) sport (1) Sugovica (1) Surján Gergely (1) Swietelsky Magyarország (1) Szentgyörgyi Ákos (1) szeptember (5) sziget (1) Szöllősi Tamás (1) Tamaskó Attila (1) teknős (1) Tief Terra Kft. (1) továbbtanulás (1) Ugrai Béla (1) Ugrai IMre (1) Vanó Sándor (1) Vanó Sándor (1) Varga Attila (1) videó (1) Virgonc futás (1) Zsigó Róbert (2) zsíros kenyér (1) Címkefelhő

Labdarúgás

2014. szeptember 14.

Nézd meg a találkozó videó összefoglalóját:

Mélykút Öregfiúk - Ferencváros Öregfiúk 3 - 3 ( 1 - 2)

Mélykút, 500 néző

Gálamérkőzés keretében telt ház előtt búcsúztatták Bálint Zoltán Mélykúton az aktív labdarúgó pályafutásának befejeztével. Ez alkalomból a helyi öregfiúk ellenfele nem más volt, mint "Baggio" kedvenc csapata a Ferencváros hasonló évjáratú gárdája melyben több egykori válogatott játékos is szerepelt.

A gála a bemutatással és köszöntéssel kezdődött, majd az esőzések miatt rendkívül mély talajú pályán megindult a játék is. Hogy mennyire csúszós volt a játéktér az a ferencvárosi Koch Róberten látszott a legjobban aki nem stoplis cipőben érkezett, bár ezt valószínűleg közben már alaposan megbánta.  A Fradi mezőnyfölényben játszott és több helyzetet is kidolgozott, sőt kapufát is elért, ám az első gól mégis a búcsúzó Bálint Zoltán nevéhez fűződik, aki a félpályáról gyanúsan egyedül kiugorva vezette végig, majd higgadtan lőtte el a labdát a kapus mellett 1-0!

A gólörömnél pedig jött a meglepetés, hiszen visszafelé futó mezét feltűrő játékos pólójáról egy piros szívbe foglalt K+ZS felirat volt olvasható, mely mint megtudhattuk egy jövő évi házasságra való felhívás  volt a barátnőjének Krisztinek címezve.

Innen is sok boldogság az ifjú párnak.

Ezt követően a Fradi mondhatni rátett még egy lapáttal, és ennek meg lett az eredménye. Holló Richárd két pontos baloldali beadást is mintaszerűen fejelt a hálóba, és ezzel mindjárt fordított is az FTC. 1-2!

A második félidőre érdekes csere történt hiszen Bálint Zoltán mélykúti szerelését fradistára cserélte, és így már a másik csapatban játszott,a nagy álom  gól Ferencváros színeiben sajnos nem jött össze neki. Egyenlített viszont a Mélykút Szőcs révén (2-2), majd jött a találkozó legszebb pillanata amikor is Mórocz 17-ről alábökött a labdának, mely a jobb fölső sarok vasáról jött vissza. Annyira váratlan és pontos megoldás volt, hogy sokan nem is látták gólnak. 3-2!

 

És hogy minden úgy végződjön ahogy ilyen barátságos meccsen lenni szokott,  a zöld-fehérek még Deszatnik révén egyenlítettek, hogy a lehető legbékésebben teljen a közös fényképezkedés majd a vacsora egy közeli vendéglátó egységben.

A szép számú közönség pedig teljes biztonsággal mondhatjuk, hogy jó szórakozott.

Ha valaki csak a gólokra kíváncsi:

 

 

 

 

Címkék: foci búcsú labdarúgás gól 2014 szeptember gála mérkőzés Ferencváros Bács-Kiskun Bánki FTC Ferencvárosi TC Baggio Mélykút Bálint Zoltán Keller József

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sugopart.blog.hu/api/trackback/id/tr896703127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása