HTML

Sugópart

Friss topikok

  • lomposfarkas: A NER-tagadóknak ilyenekkel fogják majd kitapétázni a szobáját :) kepfeltoltes.hu/141010/IMG_16882... (2014.10.10. 23:22) A bajai kampány legjei
  • Katalin Bajáról: Megérdemlik azok az Édesanyák a megbecsülést akik vállalják, és veszik a fáradtságot,hogy egy éven... (2014.09.08. 18:51) A bajai alpolgármester és a női mellek
  • lomposfarkas: Helló! A kongó Sugó Hotel és a szétrohadt kemping újkori történetét meg tudnád írni? Vagy csak pus... (2014.09.03. 14:17) Mit látunk az új kilátóból?

Címkék

2014 (6) 4. forduló (1) alapítvány (1) Bács-Kiskun (1) Bácskai Napló (1) Bács - Kiskun (2) Baggio (1) Baja (9) Baja.hu (1) bajai (1) bajai kampány (1) Bajai Televízió (1) Baja Marketing Kft. (1) Bálint Zoltán (1) Bánki (1) biciklizés (1) BKMLSZ (2) BLSE (1) boksz (1) borünnep (1) búcsú (1) Critical Mass (1) Csanád (1) Csátalja (2) csatornázás (1) Csicsergő (1) Duna (1) Érsekcsanád (1) Evanics Zoltán (1) Felsővárosi (1) Fercsák Róbert (1) Ferencváros (1) Ferencvárosi TC (1) foci (5) Focina szilvia (1) FTC (1) Fuss az ovidért (1) futás (1) gála (1) Gálos Tamás (1) Gálos Viktor (1) gól (1) gyerekek (1) Híd SC (2) I.osztály (1) Isztambul (1) jótékonyság (1) jövőd a tét (1) Kalocsa (1) Kalocsai FC (1) Keller József (1) kiállítás (1) labdarúgás (5) Lencsés Péter (1) Magyar kupa (1) Márton Zsolt (1) megyei (1) megyei foci (1) Megyei I.osztály (1) megye 1 (1) Mélykút (1) mérkőzés (1) mocsári (1) Mogyi (1) Nádudvar (1) Nagybaracska (1) Nemesnádudvar (1) ökölvívás (1) Ökölvívó (1) óvoda (1) pályaválasztási (1) Petőfi (1) Petőfi-sziget (1) Posta Sándor (1) SE (1) Simon István (1) Soltacél (1) Soltvadkert (1) Soltvadkerti TE (1) Soroksár (1) sport (1) Sugovica (1) Surján Gergely (1) Swietelsky Magyarország (1) Szentgyörgyi Ákos (1) szeptember (5) sziget (1) Szöllősi Tamás (1) Tamaskó Attila (1) teknős (1) Tief Terra Kft. (1) továbbtanulás (1) Ugrai Béla (1) Ugrai IMre (1) Vanó Sándor (1) Vanó Sándor (1) Varga Attila (1) videó (1) Virgonc futás (1) Zsigó Róbert (2) zsíros kenyér (1) Címkefelhő

A legnagyobb közösségi oldalon valószínűleg már mindenki találkozott a két sziget között épülő híd új elemeiről készült fotókkal. Jelenleg is hegesztik a darabokat, hogy aztán daruk segítségével a helyükre illesszék őket. A szállítást és a beemelést a TAMÁS és ZSOLT Kft. végzi. A cégről érdekes adatokat tudtunk meg.

IMAG3972.JPG

A Pandúr-falu infrastruktúrájának fejlesztése érdekében épül meg az a gyalogos- és kerékpáros híd, amely a jövőben a két szigetet fogja összekötni egymással. A beruházás része a több mint 2 milliárdos projektnek, az összeget pályázat útján nyerte el a város.

A napokban narancssárga tehergépjárművek jelentek meg a helyszínen Tamás és Zsolt Kft. felirattal. Ezek szállíthatták szárazföldön azokat a hídgerenda-elemeket, amelyeket jelenleg, nem messze az építkezéstől hegesztenek össze a Petőfi-szigeten. A kivitelezési munkákat a KÖZGÉP és a STRABAG-MML végzi közösen. Valószínűleg alvállalkozóként, profilja alapján a logisztikai feladatokat látja el a megnevezett társaság.

A hivatalos cégjegyzék szerint Tamás és Zsolt Kft.-ből kettő létezik, így ahogyan írtuk, illetve nagybetűsen, TAMÁS és ZSOLT GENERÁL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-ként. Családi vállalkozás, ahogyan a cég honlapján is olvashatjuk. A Tamás és Zsolt Kft. bejegyzett székhelye Újlengyel, de kihelyezett telepei vannak Erdőteleken, Kakucson és Bátonyterenyén is, bejegyzett tőkéje jelenleg 3 millió forint. A Pest megyei Kakucson van a TAMÁS és ZSOLT GENERÁL Kft. székhelye, igaz, nem abban az utcában, ahol a másik telephelye; az ő alaptőkéjük 13 millió.

Végrehajtás és vagyonlefoglalás

A Tamás és Zsolt Kft. ügyvezetője és egyben a cég képviseletére jogosult személy Lovas Tamás, az a Lovas Tamás, aki a TAMÁS és ZSOLT GENERÁL Kft.-nél szállítás vezetőként dolgozik. E társaság tagjai Lovas István és Lovas Istvánné, ügyvezetője Lovas István, feltehetően a szülők. A két kft. tevékenységi köre gyakorlatilag megegyezik, szárazföldi szállítást kiegészítő szolgáltatást végeznek; rakománykezelés, híd- és alagút építése, költöztetés szerepelnek a megadottak információk között.

A TAMÁS és ZSOLT GENERÁL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ellen 10 alkalommal rendeltek el végrehajtást 2012 és 2013 között, Dunakeszin, Dabason, Makón, Kiskőrösön, Komáromban, Miskolcon, Budapesten pedig többször is. Ezek közül 3 esetben, 2012 augusztusában, 2013 áprilisában és májusában vagyoni részesedést foglaltak le a végrehajtók.

IMAG3994.JPG

Ember legyen a talpán, aki meg tudja különböztetni a két céget egymástól, mindenesetre a Kakucs Ibolya útjára bejegyzett, végrehajtásokkal terhelt kft. járműveit láthatjuk jelenleg Baján, az épülő híd közelében. A referenciáik között szinte csak közpénzből finanszírozott beruházást találunk. Dolgoztak például az M3-son, az M7-esen, és az M0-ás híd építésénél is. Mindegyik esetben szállítási, beemelési és földmunkákat végeztek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sugopart.blog.hu/api/trackback/id/tr396602813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása